Ootamatud kohtumised

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 25:31-46

Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Ühel laupäeva õhtul peatusin Duke’i ülikooli kabeli juures, et imetleda selle erakordseid tugipiilareid, millele toetub paarikümne meetri kõrgusel olev katus. Nautisin vaikust ja imetlesin omaette kaunist arhitektuuri, kui mind kõnetas uksehoidja. Kui ta kuulis, et olen linnas seoses ortopeedide konverentsiga, siis rääkis ta mulle oma raskustest avariis saadud traumast paranemisel. Minu esimeseks mõtteks oli: “Kas ma ei saa kusagil tööalastest probleemidest rahu?” Siis aga mõistsin, et Jumalal oli oma plaan kohtumisel minuga sellest erakordses paigas. Sageli kohtub Jeesus meiega viisil, mida me ei oska oodata. Kui selle unustame, siis võime ka kohtumist mitte märgata. Olen mõistnud, et ligimese ärakuulamine ja abi pakkumine on samasugune jumalateenistus, nagu majesteetlikus kabelis mediteerimine. Järgmisel korral, kui keegi mu rahu rikub, siis arvestan võimalusega, et tegemist on Jeesusega.

Robert Boyce (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname sind, et avad meie silmad sinu töö ja inimeste suhtes selles maailmas. Olgem valmis teenima neid, keda täna kohtame. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristus võib ootamatult meie ellu astuda

PALVE TULIPUNKT:
Traumast paranejad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.