Paastuaja 3. pühapäev

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 3:20-21

Ja ärge muganduge praeguse ajaga, vaid muutuge meele uuendamise teel, et te katsuksite läbi, mis on Jumala tahtmine, mis on hea ja meelepärane ja täiuslik. (Roomlastele 12:2)

“Mulle ei meeldi muutused!” Nii kõlab tavaliselt ühe meie koguduseliikme arvamus, kui püüame arutada võimalikke muudatusi meie jumalateenistuse korras ja evangeeliumi kuulutamises. Ükskord esitas meist keegi tollele koguduseliikmele vastuküsimuse: “Kahju küll, aga mis juhtub sinuga siis kui sa sured? Paulus ütleb, et meie kõik ei lähegi magama, aga meid kõiki muudetakse!” (1Kr 15:51) Vastuseis muutustele on sageli komistuskiviks nii kirikus kui ühiskonnas üldiselt. Mitte kõik muudatused pole head, kuid meie kristlik teekond läheb alati läbi muutuste. Jumala uuendava armu läbi muutuvad meie mõtted ja suhtumised. Me muutume usus küpsemaks ning saame päev-päevalt üha sarnasemaks Kristusega. Paar kuud pärast ühte sügavat vaimulikku kogemust Päästjaga, teatas üks minu pereliige: “Sa oled muutunud!” Ma loodan, et sellised muutused jätkuvad. Kui oleme valmis muutusteks, siis saab Püha Vaim meid vaimulikult kasvatada.

Colin D. Harbach (Cumbria, Inglismaa)

PALVE:
Armas Jumal, jätka meie muutmist! Uuenda me südamed ja meeled ning aita meid avatuse ja tarkusega muutusi vastu võtta. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen valmis muutusteks, mis toovad mind Jumalale lähemale

PALVE TULIPUNKT:
Muutuste ees seisvad kogudused

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.