Jumala plaan

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jeremija 29:10-14

Sest mina tunnen mõtteid, mis ma teie pärast mõlgutan, ütleb Issand: need on rahu, aga mitte õnnetuse mõtted, et anda teile tulevikku ja lootust. (Jeremija 29:11)

Mulle meeldib teha krossijooksu Great Smoky mägedes. Minu lemmikmarsruut läbib paika, kust avaneb imeline vaade kaugusse. Ühel sombusel hommikul sattusin taas vaateplatvormile, kuid ümberkaudsed mäeahelikud olid uttu mattunud. Oleksin tahtnud näha seda, mis udumüüri taga. Samal viisil tahame kõik näha tulevikku, mis on meie eest täna varjul. Olen peagi vanaduspuhkusele jäämas ja küsin endalt: “Kas mul on piisavalt vahendeid toimetulekuks? Kas tervis peab vastu? Kas vajan teiste abi?” Vanusele vaatamata võib meil kõigil olla mure tuleviku pärast. Uttu kadunud mägedele mõeldes olen mõistnud, et Jumalal on plaan meie tuleviku kohta – ka siis, kui me seda hetkel ei näe. Kuigi meid ootavad tõenäoliselt ees tõsised väljakutsed, võime olla kindlad, et Jumal viib meid kõigest läbi.

Julia Jones Price (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas taevane Isa, tänu Sulle tuleviku eest. Meie õnnistuseks on teadmine, et Sina oled meiega nii heal kui halval ajal. Sinu Poja Jeesuse Kristuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on minuga igal minu eluetapil

PALVE TULIPUNKT:
Vanaduspuhkuseks valmistujad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.