Ülestõusmispüha

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatlastele 2:15-20

Kui nüüd teis elab selle Vaim, kes Jeesuse surnuist üles äratas, siis see, kes Kristuse surnuist üles äratas, teeb ka teie surelikud ihud elavaks oma Vaimu läbi, kes teis elab. (Roomlastele 8:11)

Elasin kaua vaimulikus pimeduses, kuigi kasvasin üles kristlikus peres ja käisin igal pühapäeval kirikus. Lisaks sellele sain hariduse kristlikes koolides ning pidasin end heaks koguduseliikmeks. Mulle meeldis kirikus tegutseda ning minust sai viimaks suure koguduse pastor. Kuid minu süda oli kivikõva ja hoiakud käsumeelsed. Ka minu peresuhted kujunesid keeruliseks. Imelikul kombel aitas mind see, et ma kaotasin vaimulikuna töö. Pärast seda kujunes mul mõne aasta jooksul uus ja isiklik suhe Jumalaga. Võiks isegi öelda, et Jumal vabastas mind vanast legalistlikust elust ja andis asemele lootuse, uuenenud abielu ning koguni teenimistöö. Täna olen tõeline “uus loodu”, nagu Paulus seda väljendab (2Kr 5:17). Pärast Jeesuse ristisurma tundsid jüngrid end lüüasaanuna, kuid kõik muutus pärast ülestõusmist. Kui meie ellu tulevad sünged ajad, siis võime Jumala juures leida uue ülestõusmise elu. Tema suudab tuua lahenduse meie suhetesse, rahaasjadesse ja tervisesse ning anda meile lootuse, rõõmu ja uued eesmärgid. Ülestõusmispühad ei tähista üksnes Jeesuse kunagist võitu surma üle, vaid ka uut elu, mille saame igal päeval Jumalalt.

Chad McComas (Oregon, USA)

PALVE:
Armas Jeesus, aita meid meeles pidada ülestõusmise väge. Sina oled võitnud surma ja võid tuua meile uue elu. Täname, et oled meiega igal päeval. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen uus loodu Kristuses

PALVE TULIPUNKT:
Sõltuvuste all kannatavad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.