Abi hädas

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 142:1-7

Õppige tegema head, nõudke õigust, aidake rõhutut, mõistke vaeslapsele õigust, lahendage lesknaiste kohtuasju! (Jesaja 1:17)

Lapsepõlves olin kord tunnistajaks hirmuäratavale sündmusele. Kuulsin aias valju säutsumist ja lähemale minnes märkasin varblaseparve ründamas üksikut albiinovarblast. Parv nokkis kriisates ebatavalist lindu, kes oli abitult küüru tõmbunud. Varblased tunglesid ta ümber ja igaüks püüdis nokahoope jagada. Jooksin lähemale ja ajasin linnud käsi plaksutades minema. Hallid varblased lendasid minema ja viga saanud ning segaduses valge lind puges lähimasse põõsasse. See kogemus pani mind mõtlema, sest olin olnud koolikiusamise tunnistajaks. Tollal ei pööranud õpetajad kiusamisele erilist tähelepanu, kuid lapsena kogetud solvangud ja vägivald jätavad sageli eluaegse jälje. Jeesus ei taha, et oleksime pealtvaatajad, kui teisi ebaõiglaselt koheldakse. Meie ülesanne on teha see maailm paremaks paigaks. Psalmist pöördus hädas Jumala poole. Tänapäeval on meie võimuses järgida Jumala tahet, et takistada ebaõiglust ja näidata üles kaastunnet.

Genie Stoker (Arizona, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, täname Sind, et kui me enam ei jaksa Sind endisel viisil teenida, siis võime jätkuvalt rääkida Sinuga palves. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal kutsub vägivallale vastu astuma

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes õpetavad lapsi olema kaastundlikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.