Vaatenurk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:1-5

Ma tõstan oma silmad mägede poole, kust tuleb mulle abi? Abi tuleb mulle Issanda käest, kes on teinud taeva ja maa. (Psalm 121:1-2)

Olin autoga sõitmas mägede suunas, mis tundusid väga kõrged. Hetk hiljem mõtlesin juba muudele asjadele ja unustasin vaatepildi. Mõne aja pärast tõstsin taas pilgu silmapiirile ja minu üllatuseks olid mäed juba palju madalamad. Peagi taipasin, et põhjuseks oli see, et tee viis parasjagu ülesmäge. Meie probleemidega on sageli samamoodi. Orust vaadatuna näivad need suured nagu mäed. Kui me aga täname ja ülistame Jumalat ning toome oma mured Tema ette, siis meie perspektiiv muutub ja me liigume ülesmäge. Probleemid ei tundu enam ületamatud. Jumala perspektiivist vaadatuna võime neist hõlpsasti jagu saada. Pean pidevalt viima oma fookuse iseendalt Jumalale, kes võtab minu mured enese kanda. Koos Jumalaga on kõik asjad võimalikud.

Ann Stewart (Lõuna-Austraalia)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid keskenduda igal päeval Sinule, et näeksime asju õiges perspektiivis ja mõistaksime, et koos Sinuga on kõik võimalik. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Hoian Jumalat oma elu keskmes

PALVE TULIPUNKT:
Ületamatuna näivad raskused

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.