Nägemine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 9:13-16 ja Johannese 9:35-41

Jeesus ütles: „Mina olen tulnud maailma kohtumõistmiseks, et need, kes ei näe, hakkaksid nägema, ning nägijad jääksid pimedaks.” (Johannese 9:39)

Ühel päeval saatsin oma sõpra, kes läks silmaarsti vastuvõtule. Seal küsiti minult, kas soovin samuti lasta oma silmi kontrollida. Ma ei kasutanud prille ja arvasin, et näen piisavalt hästi. Siiski nõustusin igaks juhuks kontrolliga. Silmaarsti otsus oli ootamatu. Minu nägemine oli halvenenud ja ma oleksin pidanud hakkama juba aastaid tagasi prille kasutama. Arsti sõnul arvavad inimesed sageli, et nende nägemine on korras, kuni neile tekib võrdlusvõimalus – kuni õiged läätsed toovad esile terava pildi. See juhtum pani mind mõtlema meie suhtele Jumalaga. Kaldume arvama, et meie suhe on korras, kuid tegelik olukord ilmneb alles siis, kui kogeme Jumala Vaimu poolt antud rõõmu, rahu, usukindlust ja osadust. Siis meie perspektiiv muutub ja toob meid Jumalale lähemale.

Aglae Loya (Chihuahua, Mehhiko)

PALVE:
Armastav Jumal, me täname rõõmu eest, mille toob Sinu tundmine. Aita meid kuulutada Sinu sõna neile, kes Sind ei tunne. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen avatud Jumala elumuutvale armastusele

PALVE TULIPUNKT:
Silmaarstid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.