Maailma valgus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 5:13-16

Teie olete maailma valgus. Ei saa jääda märkamatuks linn, mis on mäe otsas. …nõnda paistku teiegi valgus inimestele, et nad teie häid tegusid nähes ülistaksid teie Isa, kes on taevas. (Matteuse 5:14, 16)

Kord külastasime grupiga jaanimardikate poolest kuulsat farmi. Me laskusime pimeduses mööda jalgrada jõe äärde, kus meid ootas paat. Kui olime sellega mõnda aega vaikselt allavoolu liikunud, avanes korraga imeline vaatepilt. Jõekallastel kasvavatest põõsastest tõusid lendu helendavad jaanimardikad. Nad tiirutasid ringi ja maandusid järgmistel põõsastel. See vaatemäng kordus ikka ja uuesti, tuues pimedusse hetkeks valgust. Tänane kirjakoht meenutab meile, et meiegi ülesanne on tuua valgust sellesse maailma ja ligimeste ellu. Kui kohtame kedagi, kes on muredes ja lootust kaotamas, on meil alati võimalus Kristuse armastuse valgust jagada.

Winifred Montgomery (Gauteng, LAV)

PALVE:
Valguse Jumal, täida meid oma armastusega, et võiksime valgustada pimeduses viibijate teed. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kelle ellu saan täna Jumala valgust tuua?

PALVE TULIPUNKT:
Julgustust vajavad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.