Puhkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 62:1-8

Ja Jeesus ütles neile: „Tulge omaette üksildasse paika ja puhake pisut!”, sest tulijaid ja minejaid oli palju ja neil polnud parajat aega süüagi. (Markuse 6:31)

Olen sageli erinevate ülesannetega üle koormatud, mis tekitab stressi ja pahameelt. Tegemata tööde nimekiri on vahel sedavõrd pikk, et tahaksin põgeneda üksikule saarele. Ühel sellisel väsitaval päeval kuulsin Jumala häält kõnetamas mind 62. psalmi vahendusel: “Üksnes Jumala juures on mu hing vait, tema käest tuleb mulle pääste.” Olen sellist puhkust ammu igatsenud ja tean, et hing leiab rahu üksnes Jumala juures. Sellest alates otsustasin eraldada igal päeval kuni 20 minutit üksnes Jumalaga olemiseks. Tegin seda erineval viisil. Vahel jalutasin kuhugi vaiksesse paika, et seal istuda ja jagada Jumalaga oma raskusi. Olen küsinud endalt, miks Jumal lubab meil tööst väsida? Miks ta pole andnud meile selleks ammendamatut energiat? Mulle näib, et väsimuse kaudu kutsub Issand meid enese juurde. Raskete koormatega saan ma tulla Jeesuse juurde, kes lausub: “Tulge minu juurde kõik, kes olete vaevatud ja koormatud, ja mina annan teile hingamise!”

Dave Beckwith (California, USA)

PALVE:
Looja Jumal, täname sind hingamise eest. Sinu juures saavad vaevatud ja koormatud uue jõu. Uuenda ja kinnita meid oma armastusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalaga veedetud aeg annab meile uue jõu.

PALVE TULIPUNKT:
Stressis inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.