Jumal meie kõrval

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 41:8-10 ja Jesaja 41:17-20

... ära karda, sest mina olen sinuga; ära vaata ümber, sest mina olen su Jumal: ma teen su tugevaks, ma aitan sind, ma toetan sind oma õigluse parema käega! (Jesaja 41:10)

Kümme aastat tagasi suri vähktõppe meie armastatud vanaema Nan. Meid lohutas see, et ta ei pidanud pikalt valu kannatama ning võis lahkuda oma kodus ümbritsetuna perekonnast. Nan oli suurema osa oma elust pühendanud teiste aitamisele, eriti armastas ta oma lapsi ja lapselapsi. Kogunesime tema surivoodi äärde. Mu isa palvetas ning embas vanaema teda lohutades. Nan lausus: "Jeesus soojendab mind! Kuidas ta seda küll teeb?" See oli isale kindlaks märgiks palve kuulmisest. Kristuse järgijad vajavad meeleheite hetkedel samuti lohutust ja meeldetuletust, et Jumala tõotus meie eest hoolt kanda kehtib. Ta kuuleb ja vastab meile. Minu isa palve ja Jumala vastus vanaema suu läbi tuletab mulle meelde, et me kunagi ei unustaks Jumala igavest armastust meie vastu.

Lisa Gridley (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid otsida ja näha Sinu tööd meie elus. Aita meid arvestada sinu armastuse ja abiga eriti meeleheite aegadel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal abi saabub siis, kui seda kõige enam vajame.

PALVE TULIPUNKT:
Et oleksime Jumalale tänulikud.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.