Katsumused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 53:1-6

Ent tõeliselt võttis ta enese peale meie haigused ja kandis meie valusid. Meie aga pidasime teda vigaseks, Jumalast nuhelduks ja vaevatuks. (Jesaja 53:4)

Viiendas klassis diagnoositi mu tütrel skolioos (lülisamba kõverdumine külgsuunas). Tema seljale kinnitati jäik plastiktugi, mida tuli pidevalt kanda. Vahel ärkas laps öösel valu tõttu üles, kuid me ei osanud sellele tõsist tähelepanu pöörata. Aastaid hiljem diagnoositi mul endal spinaalstenoos, millega kaasnenud valu aitas mõista oma tütre tollaseid kannatusi. Ma vabandasin tütre ees, et polnud osanud tookord tema valule tähelepanu pöörata. Nagu ma mõistsin oma tütart läbi enese kannatuste, nii mõistab Jumal minu valu läbi Kristuse kannatuse. Tema teab, mis on inimlik valu, lein ja kaotus, ning on meiega kõigis katsumustes. Kui meie ligimesed kannatavad, siis saame neid julgustada teadmisega, et me pole kunagi üksinda — Jumal kannatab koos meiega.

Jacqui Rose-Tucker (Georgia, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, aita meid mõista ligimeste vajadusi ja olla Kristuseks neile, kes kannatavad. Aita meid meeles pidada, et Sina oled meiega igas katsumuses. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas kogen Jumala lähedust kannatustes?

PALVE TULIPUNKT:
Lülisamba probleemidega inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.