Teenimine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 2:1-11

Kes tahab mind teenida, peab järgnema mulle, ja kus olen mina, sinna saab ka mu teenija. Kes iganes mind teenib, seda austab mu Isa. (Johannese 12:26)

Pastor tegi meie palvegrupi liikmetele ettepaneku jagada oma usuletuleku kogemusi. Mitmed rääkisid dramaatilistest elamustest, millest ei puudunud pisarad, rõõm, usukindluse ja uue lootuse saamine, aga eelkõige eluviisi muutus. Oli neid, kes ütlesid, et on kuulnud Jumala häält. Minu kogemused pole olnud sedavõrd dramaatilised ja ma ei saa väita, et Jumal oleks mind otse kõnetanud. Ometi olen veendunud, et Jumal on mind kutsunud ja juhtinud suunas, kus olen saanud teostada oma igatsuse – aidata hädasolevaid inimesi. Osalen hoolekandetöös, mis püüab aidata vanemaid koguduseliikmeid, kes pole enam suutelised toitu valmistama. Muretsen neile mitu korda nädalas sooja söögi ning see teenimistöö on olnud mulle suureks õnnistuseks. Nii järgin Kristuse kutset ligimesi aidata.

Ivette Rivera (Puerto Rico)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud Püha Vaimu märguannete eest abivajajate aitamiseks. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: ”Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ligimest teenides teenin Jumalat.

PALVE TULIPUNKT:
Toidupangad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.