Jumala kõne

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 46:1-11

Aga kui teid reedetakse, ärge muretsege, kuidas või mida peate rääkima, sest teile antakse tollel tunnil see, mida rääkida, sest teie pole rääkijad, vaid teie Isa Vaim kõneleb teie kaudu. (Matteuse 10:19-20)

Pärast 11. septembri terrorirünnakuid 2001. aastal kutsuti mind appi New Yorgi perekeskusse osutama juriidilist abi peredele, keda oli tabanud kaotus. Olin meeleldi valmis aitama, kuid mind haarasid ka kahtlused. Mida oskan ma öelda neile, kes on äsja vägivaldsel viisil kaotanud lähedase inimese? Ma kartsin, et mul ei jätku sõnu ja ma ei suuda oma ülesandeid täita. Kirikus olime parasjagu käsitlemas psalmi 46 ja ma otsustasin sealt vastuseid otsida. Kuid ma sattusin avama oma Piibli hoopis Matteuse evangeeliumi kohalt, kus Jeesus läkitab jüngreid misjonitööle. Ta julgustas õpilasi mitte muretsema, sest Vaim ise kõneleb nende kaudu. Mõtlesin kirjakohale kogu perekeskuses töötatud aja jooksul. Mind julgustas teadmine, et Jumal ise annab mulle vajalikud sõnad. Jumal räägib meiega lakkamatult – elusündmuste, Pühakirja ja usukaaslaste kaudu. Meie asi on kuulata.

Mary Tufts (New York, USA)

PALVE:
Armas Jumal, kui me mattume abivajava maailma appikarjetesse, siis aita meid kuulda Sinu häält ja leida rahu, mida teistega jagada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan täna kuulata Jumala häält.

PALVE TULIPUNKT:
Vägivalda kogenud pered

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.