Ma Olen

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese raamat 3:10-15

Ja Jumal ütles Moosesele: „Ma olen see, kes ma Olen!” Ja ta jätkas: „Ütle Iisraeli lastele nõnda: „Ma Olen” on mind läkitanud teie juurde.” (2. Moosese raamat 3:14)

Üht meie pereliiget tabas hiljuti terviserike, mis jättis ta abitusse seisundisse. Sõbrad ja sugulased külvasid ta üle küsimustega tervise kohta. Et pääseda keerulise diagnoosi selgitamisest, vastas ta lihtsalt: “Olukord on selline nagu on.” Elu keerulistel hetkedel keskendume tavaliselt olukorra selgitamisele ja väljapääsu otsimisele. Samas võime olla kindlad, et Jumal on ikka seesama. “Ma Olen” on alati kohal ja koos meiega igas olukorras. Tema on meie lohutaja, nõuandja, juhtija ja meie vajaduste eest hoolitseja. Ta on kohal ja töötamas meie elus ka siis, kui me seda ei taju.

Christy Bailey (Illinois, USA)

PALVE:
Armas Jumal, me täname Sind alatise ligiolu eest. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on igas olukorras minuga.

PALVE TULIPUNKT:
Meedikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.