24/7

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:31-39

Sest ma olen veendunud, et ei surm ega elu, ei inglid ega peainglid, ei praegused ega tulevased, ei väed, ei kõrgus, ei sügavus ega mis tahes muu loodu suuda meid lahutada Jumala armastusest, mis on Kristuses Jeesuses, meie Issandas. (Roomlastele 8:38-39)

Üks mu sõber esitas küsimuse: “Mida uut oled õppinud Jumala kohta?” Mõtlesin järele ja vastasin, et usutee alguses nägin Jumalat olendina, kelle poole viimases hädas pöörduda. Mul oli tunne, et Loojat ei tohiks koormata igasuguste tühiste ja üksikasjalike palvetega, kuna paljude teiste abivajajate palved on kindlasti palju tõsisemad. Minu suhe Jumalaga järgis meeldetuletust, mida võib näha avalikus ruumis: Kasutada üksnes hädaolukorras! Aastatega olen usus kasvanud ja minu silmaring on avardunud. Nüüd mõistan, et Jumal soovib minu elus osaleda igal ajahetkel, seitsmel päeval nädalas ja ööpäevaringselt. Mul on endiselt raske mõista, et universumi Looja soovib olla minuga pidevas osaduses. Me oleme selleks armastava Jumala poolt loodud. Omalt poolt saame vastata palvete, piiblilugemise, meditatsiooniga ning Jumalale meelepärase eluviisiga.

John D. Bown (Minnesota, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, oleme tänulikud, et oleme loodud Sind tundma. Aita meid olla Sinuga sügavamas osaduses igal ajahetkel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal soovib olla meiega osaduses 24/7.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kel on raske palvetada

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.