Valikud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 11:25-36

Evangeeliumi poolelt vaadates on nad küll Jumala vaenlased teie heaks, aga valiku poolelt vaadates on nad armastatud esiisade pärast. (Roomlastele 11:28)

Iga päev seisame silmitsi valikutega. Meil tuleb otsustada iga oma teo ja tegemata jätmise üle. Paljud otsused on meie elule määrava tähtsusega ja neid mõjutavad langetama kasvatus, haridus, eesmärgid, sõbrad ja kuulsad eeskujud. Lapsevanemana tegin palju otsuseid oma lapse eest. Kui ta kasvas suuremaks, siis andsin pojale järk-järgult enam võimalusi ise otsustada. Minu tahtest sõltumata pidi ta tegema oma õiged valikud eluteel. Ka Jeesuse jüngrid tegid valiku, mis andis uue suuna kogu nende elule. Siimon ja Andreas kuulsid kutset: “Järgnege mulle ja ma teen teist inimesepüüdjad!” (Mk 1:17) Jumal on andnud meile vaba tahte otsustamaks oma elu üle. Võime igal päeval palvetada, lugeda Piiblit, käia kirikus ja osutada armastust ligimeste vastu. Kui õpime Jumalat usaldama ja lubame tal meie elu juhtida, siis suudame õigeid otsuseid teha.

Clay Vincent (Montana, USA)

PALVE:
Hea Jumal, me täname tarkuse eest, mille oled meile andnud. Aita meid teha õigeid otsuseid, mis toovad Sinule au. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Palun täna Jumalalt tarkust igaks otsuseks.

PALVE TULIPUNKT:
Õiged valikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.