Eluvesi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 35:3-10

Jeesus ütles neile: „Mina olen eluleib. Kes minu juurde tuleb, see ei nälgi iialgi, ja kes minusse usub, see ei janune enam iialgi. (Johannese 6:35)

Töötasin varem vesivarustuse spetsialistina Texase osariigi lääneosas. Olen seisnud palju kordi silmitsi põuaga ja pean seda üheks kõige hullemaks loodusõnnetuseks. Tulekahjud ja üleujutused kulgevad kiiresti ja kahjude likvideerimine võib alata, kuid põud hävitab maapinda aeglaselt ning järjekindlalt. Päike põletab pinnast, see kuivab ja lõheneb ning vili hävib. Külastasin kord linnakest, mis sai oma vee väikesest järvest. Veepind oli langenud kriitilise tasemeni ja keegi oli kinnitanud järve äärde plakati sõnadega: “Issand, palun täida mind!” Rasketel aegadel vajame tugevat usku, mis saab tasutud siis, kui vihm viimaks saabub. Siis on õhk taas värske ja maa, mis nägi varem välja nagu kõrb, lööb taas haljendama. Nii toimub see alati. Inimestena võime kaeve rajada, kuid üksnes Jumal võib need eluveega täita.

Mark A. Carter (Texas, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid meeles pidada, et kuigi meie elus võib vahel valitseda põud, võid Sina selle taas viljakaks muuta. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Vaimuliku põua ajal on minu lootus Jumalal.

PALVE TULIPUNKT:
Põua all kannatavad piirkonnad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.