Palvevastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 5:13-16

Tunnistage siis üksteisele patud üles ja palvetage üksteise eest, et te saaksite terveks! Õige inimese mõjuvõimas eestpalve saadab palju korda. (Jaakobuse 5:16)

Olime pereliikmete ja minu õe sõpradega oodanud haigla ooteruumis kolm ja pool tundi. Viimaks saabus kirurg, kes teatas meile mureliku uudise. Operatsioon oli olnud edukas, kuid haava õmblemisel oli juhtunud õnnetus. Nõel oli murdunud ning osa sellest oli kukkunud kõhukoopasse. Kuigi arst julgustas meid ja kinnitas, et nõel leitakse kindlasti röntgeni abil üles, olime väga mures ja otsustasime palvetada. Lugesime pühakirja ja palvetasime vaikselt. Tajusime kõik, kuidas eestpalved usku kinnitasid ja hinge kosutasid. Poolteist tundi hiljem tuli arst uue teatega. Nimelt oli kadunud nõel ise haavast nähtavale ilmunud ja see sai eemaldatud. Kõik ooteruumis olijad plaksutasid ja minu kõrval istuv naine ütles: “Meie palvetele on vastatud!” Jumal vastab meie palvetele ja tahab, et pakuksime üksteisele armastust ja tuge. Kui tuleme kokku ühes vaimus, siis saame jagada Jumala tervendavat armastust ja rahutoovat väge.

Terrye Blevins (Michigan, USA)

PALVE:
Armas taevane Isa, täname Sind ligiolu ja palvetele vastamise eest. Aita meid mõista, et meile piisab Sinu armust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Eestpalved on Jumala armu väljendus.

PALVE TULIPUNKT:
Palvegrupid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.