Mööduv aeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 3:12-14

Ma tean su tegusid! Ennäe, ma avasin su ees ukse, mida ükski ei suuda lukustada. Sul on vähe jõudu, kuid sa oled hoidnud tallel mu sõna ega ole salanud mu nime. (Ilmutusraamat 3:8)

1970. aastatel algas üks USAs populaarne teleprogramm alati lauluga “Oi aegu ammuseid”. Sellele loole mõeldes olen mõistnud, et meil on kalduvus asjatult idealiseerida vanu häid aegu. Pühakiri vastupidi julgustab meid keskenduma tänasele päevale. Johannes pidi kirjutama Filadelfia kogudusele, et Jumal on avanud ukse, mida keegi ei suuda lukustada (Ilm 3:8). Meid on täna kutsutud pühitsema Jumala ligiolu ja tunnustama tema tööd meie eludes. Jumal on avanud meile võimaluste ukse. Me ei tohi peatuda hirmust selle ees, mis ootab meid ees teisel pool ust. Me peame otsustama Pauluse eeskujul: “Ma unustan kõik, mis on taga, ja sirutun eesoleva poole.” (Fl 3:13). Pühitsegem rõõmuga seda, mis Jumal teeb meie elus täna ja uuel aastal.

Christopher Yopp (Virginia, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, aita meid usus edasi minna teadmisega, et avad meile võimaluste uksed. Juhi ja õpeta meid Püha Vaimu läbi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen tänulik Jumala töö eest minu elus.

PALVE TULIPUNKT:
Mineviku vigade tõttu kannatavad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.