Haritud aed

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 55:10-13

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. Korintlastele 5:17)

Meie kandis on märts üleminekukuu. Siis on kevadet juba õhus, kuid talv avaldab veel vastupanu. Märtsis ilmuvad aias nähtavale esimesed rohelised võrsed ning mu käed hakkavad sügelema aiatöö järele. Päike käib üha kõrgemalt ning meie maja ümber kõlab taas linnulaul. See on õige aeg ettevalmistuste tegemiseks. Ma puhastan lillepotte, muretsen seemneid ja mulda ning otsin välja aiatööriistu. Meil tuleb harida ka vaimulikku seda. Selleks on omad tööriistad − Pühakiri, palve ja meditatsioon. Kas püüan leida uusi võimalusi evangeeliumi kuulutamiseks ümbritsevale maailmale? Kas valmistan oma elus ette pinnast uutele väljakutsetele vaimulikuks kasvuks? Märts ja paastuaeg annavad lootust uuele elule nii minu aias kui vaimulikus sfääris. Kui valmistume paastuajal vastu võtma Jumala tõotusi, siis kogeme ülestõusmise elu täis rõõmu ja lootust, mida võime ka teistega jagada.

Lauri Ricker (Maryland, USA)

PALVE:
Kogu loodu Jumal, aita meid hoolitseda oma südame põllumaa eest, et võiksime Sinult vastu võtta uut elu. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal loob minus uut elu iga päev.

PALVE TULIPUNKT:
Aednikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.