Kuuljad ja tegijad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 2:14-26

Kes on aga kummargil vaadanud vabaduse täiuslikku seadusse ja sellesse ka jääb, ei ole unustav kuulja, vaid tegude tegija - see on õnnis oma tegemises. (Jaakobuse 1:25)

Kristlik osadus on mulle väga tähtis. See tähendab vaimulikku toitu, õpetust, toetust ühispalve ja –laulu läbi, samuti abivajajate aitamist. Kristuse ohver ühendab meid ja muudab üheskoos veedetud aja õnnistuseks. Ometi vahel näib, et ustav usuelu kuulub vaid kirikuseinte vahele ja kirikus õpitu jääb sageli tegelikku ellu rakendamata. Me peaksime olema sellised õpilased, kes kohtlevad oma pereliikmeid ja ligimesi nii nagu Kristus oleks seda teinud. See tähendab anda oma parim töötajatena, lapsevanematena, õpilastena ja kodanikena. Jaakobuse kiri manitseb meid olema mitte üksnes kuuljad, vaid tegude tegijad. Kristlik osadus varustab meid Jumala armastusega, mis aitab usus kindlaks jääda. See armastus annab jõu jagada kõikjal rahu ja lepitust.

Andy Baker (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid olla tõeliselt tänulik meile osaks saanud õnnistuste eest ning jagada neid teistega. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Lisaks sõnadele ootab Jumal meie tegusid.

PALVE TULIPUNKT:
Ilma hooneta kogudused

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.