Ustav Jumal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 14:25-27

Looda Issanda peale kõigest südamest ja ära toetu omaenese mõistusele! Õpi teda tundma kõigil oma teedel, siis ta teeb su teerajad tasaseks! (Õpetussõnad 3:5-6)

Olime abikaasaga elu kodulinnas sisse seadnud ja lootsin, et me ei pea enam kolima. Siis kutsus Jumal mu abikaasa täisajalisse teenistusse ja meil tuli teele asuda. Mõistsin, et harjunud ümbruskonnast juuri lahti rebida saab olema raske. Ma tahtsin Jumalat teenida, kuid säilitada sealjuures kontrolli oma elu üle. Sõnakuulelikkus, usaldus ja risk ei omanud minu jaoks tõsist tähendust. Ma ei pööranud tähelepanu Jeesuse sõnadele: “Kes isa või ema armastab enam kui mind, see ei ole mind väärt, ja kes poega või tütart armastab enam kui mind, see ei ole mind väärt.” (Mt 10:37) Otsustasin palve ja Pühakirja uurimise abil välja selgitada, milline on Jumala tahe minu elus. Usaldus on protsess, mille käigus pühendame oma elu Jumalale, keda usume olevat usaldusväärne. Jumala lastena on iga meie samm juhitud tema poolt, kes juba tunneb meie eluteed.

Carole J. Murphy (Georgia, USA)

PALVE:
Armas Issand, täname Sind inimeste eest, kes on valmis tingimusteta teenima. Aita meid järgida Sinu kutset usalduse ja sõnakuulelikkusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Õpin täna Jumalat usaldama.

PALVE TULIPUNKT:
Pastorid ja misjonärid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.