Usukindlus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Õpetussõnad 3:1-6

Aga kogu armu Jumal, kes teid on kutsunud oma igavesse kirkusesse Kristuses Jeesuses, parandab, kinnitab, tugevdab ja toetab teid, kes te üürikest aega olete kannatanud. (1. Peetruse 5:10)

Kümme aastat tagasi otsustas naine minu juurest lahkuda koos kogu mu varaga. Ma sattusin masendusse ja hakkasin kahtlema peresuhete võimalikkuses ja koguni Jumalas. Pärast lahutust kolisin riigi teise otsa. Ma ei peatunud kusagil pikemaks ajaks ja ei püsinud üle aasta ühel töökohal. Ma katkestasin suhted sõprade ja perekonnaga. Kuigi eirasin kõiki kontakte, leidis mu vanaema ikka võimaluse mulle Päevasõna saata ning ma jätkasin masinlikult mõtiskluste, palvete ja piiblisalmide lugemist. Endamisi lootsin, et inimeste reetlikkusele vaatamata on Jumal alati truu. Mul on endiselt raske kahtlustest üle saada ja uusi suhteid luua, mul pole ka vastuseid kõigile küsimustele, kuid olen mõistnud, et Jumal suudab parandada kõik haavad. Palved on toonud mu ellu tagasi rõõmu ja olen kindel, et Jumala armastus annab vajalikud vastused.

Jason Dean Scott (New York, USA)

PALVE:
Tervendaja Jumal, aita meid mõista, et ka siis, kui meil on raske uskuda, võime usuvõitlustes toetuda Sinu armule. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usun alati Jumala armastusse.

PALVE TULIPUNKT:
Abielu lahutavad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.