Jäätisemees

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 13:1-13

Ja kui mul oleks prohvetianne ja ma teaksin kõiki saladusi ja ma tunnetaksin kõike ja kui mul oleks kogu usk, nii et ma võiksin mägesid teisale tõsta, aga mul ei oleks armastust, siis poleks minust ühtigi. (1. korintlastele 13:2)

Olin kuue-seitsme aastane, kui meie naabruskonda ilmus valge jäätiseauto. Sellel mängis muusika, mis andis lastele märku oma pennid kaasa võtta ja jäätist ostma tulla. Meie peres polnud kunagi raha üle ja minul jäi jäätis ostmata. Ühel päeval hüüdis mind tänavalt jäätisemees ja küsis, kas tahaksin talle tuua meie aiast mõned porgandid. Ta pidavat väga porgandeid armastama. Jooksin kohe aeda ja tõmbasin peenralt porgandeid. Vastutasuks sain jäätise. Selline vahetuskaubandus kestis meie vahel mõnda aega. Hiljem mõistsin, kuivõrd suuremeelne oli too jäätisemees. Ta kohtles mind väärikalt ja näitas sel viisil üles Jumala armastust. Ma ei pidanud end tundma ilmajäetuna. Väikesed heateod aitavad meid läbi raskete päevade või koguni raske lapsepõlve. Ma ei unusta kunagi selle mehe headust, mis kinnitas Pauluse sõnu, et meie suurim and on armastus.

Grace Epperson (Michigan, USA)

PALVE:
Armas Issand, me täname inimeste eest, kes on meid armastanud. Aita meid olla Sinu käed ja jalad abivajajate jaoks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu kaastunne väljendab Jumala armastust.

PALVE TULIPUNKT:
PUUDUSES KASVAVAD LAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.