Taastamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 5:13-16

Tunnistage siis üksteisele patud üles ja palvetage üksteise eest, et te saaksite terveks! Õige inimese mõjuvõimas eestpalve saadab palju korda. (Jaakobuse 5:16)

Esmaspäeva varahommikul helistas eakas naaber meie uksekella ja teatas: “Võta oma Piibel välja ja loe Jaakobuse 5:16. Just seda ma kavatsen nüüd teha!” Olin rabatud, sest tundsin teda kui väärikat ja austatud kristlast, kes juhtis koduseid palveõhtuid. Ta puistas mulle südant ja me palvetasime koos. See kogemus muutis mu väga alandlikuks. Antud kirjakoht on muutunud sellest alates minu jaoks tähendusrikkaks. Pihtimine tähendab enda nõrkuse tunnistamist, seega eeldab suurt usaldust. Jeesus julgustab meid: “Tulge minu juurde kõik, kes olete vaevatud ja koormatud, ja mina annan teile hingamise!“ (Mt 11:28) Oma eksimuste tunnistamine aitab leida hingerahu, kuid üksnes Jeesus suudab anda usukindluse, lohutuse, tervenemise, andestuse ja elujõu.

Marie Braam (Kaplinn, LAV)

PALVE:
Armas Issand, Sina tunned meie nõtrust ja kannad meie koormaid. Anna meile jõudu toetada teisi ärakuulamise ja palvega. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Tunnistan patte, et saada andestatud.

PALVE TULIPUNKT:
NAABRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.