Kogudus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 22:23-32

Tema, kelles kogu hoone kokkuliidetuna kasvab pühaks templiks Issandas ja kelles teidki üheskoos ehitatakse Jumala eluasemeks Vaimus. (Efeslastele 2:21-22)

Seisin kord ühe suure ehitise juures enne selle lammutamist. Selles hoones käis paljude muude organisatsioonide kõrval koos ka kogudus. Mulle oli see paik väga oluline, sest aastaid varem kutsuti mind sinna pühapäevasele jumalateenistusele. Mind tervitati uksel südamlikult ja rõõmustati iga tulija üle. Nii leidsin ma endale vaimuliku kodu. Juba esimesel korral kogesin, et seal on midagi erilist minu jaoks. Peagi avastasin just seal elu tegeliku mõtte, õppisin tundma Jeesust ja Jumala Sõna. Just seal sain tuttavaks võrratute inimestega, kellest said minu usukaaslased. Avastasin, et mul on nüüd tõelisi sõpru, kes ei jäta mind ka siis, kui tulevad raskused. Nad tulevad appi. Seisin lammutamisele määratud hoone juures, libistasin kätt mööda seina ja tänasin vaikselt Jumalat. Nüüd on selles paigas kaubanduskeskus, aga meie kogudusel on päris oma maja mitte kaugel sellest kohast. Hooneid ehitatakse ja lammutatakse, aga Kristuse kirik ei kao. Hoone on vaid võrdpilt, koguduse moodustavad inimesed. Meid ehitatakse Jumala eluasemeks Vaimus.

Riho Pors (Eesti)

PALVE:
Kallis Jumal, aita, et igal kristlasel oleks kogudus, et kõik inimesed mõistaksid koguduse tähtsust. Jumal, aita et inimesed leiaksid oma vaimuliku kodu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Hoone on koguduse võrdpilt.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEL PUUDUB KOGUDUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.