Võidupärg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Timoteose 3:10-15

Seepärast ka meie, kelle ümber on nii suur pilv tunnistajaid, pangem maha kõik koormav ja patt, mis hõlpsasti takerdab meid, ja jookskem püsivusega meile määratud võidujooksu! (Heebrealastele 12:1)

Jooksmine pole minu ala, sest mul puudub vajalik vastupidavus. Peaksin seda kindlasti arendama. Piibel räägib palju püsivusest. Paulus loetleb talle osaks saanud kannatusi: vangistust, peksu ja surmasuus olemist (2Kr 11:16-33). Tänases tekstis kirjutab ta Timoteosele ja kutsub endale appi, sest kaastöölised on ta maha jätnud. Vaatamata keerulisele olukorrale leiab Paulus julgustavaid sõnu. Kõigile kristlastele ei saa osaks selliseid kannatusi, kuid meie elu on täis väljakutseid. Vahel tabavad meid katsumused ja kaotused. Jumala armust suudame neist läbi minna. Kui kannatame Kristuse nimel, siis saame ka võidu Tema nimel. Väljakutsetega silmitsi olles meenutame Jeesust, kes läks meie pattude eest ristile. See annab meile jõudu võidujooksu püsivusega joosta.

Megan Nagle (Lõuna-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid hoida silme ees igavese elu võidupärga Jeesuse Kristuse läbi, et tuleksime toime kõigi eluvõitlustega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristus annab mulle võidu.

PALVE TULIPUNKT:
JOOKSJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.