Innustus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 24:13-35

Ja nad ütlesid teineteisele: „Eks meie süda põlenud meie sees, kui ta teel meiega rääkis ja meile kirju selgitas?” Ja nad tõusid ning pöördusid selsamal tunnil tagasi Jeruusalemma. (Luuka 24:32-33)

Minu poja lemmikspordiala on ragbi. Olin sunnitud koos temaga mänge vaatama ja omapoolset huvi üles näitama. Poeg elas mängudele kirglikult kaasa, vehkides kätega ja tuues kuuldavale hüüatusi. Tema entusiasm oli sedavõrd nakkav, et hakkasin ise selle spordiala vastu tõsisemat huvi tundma. Pool aastat hiljem istusin staadioni tribüünil ja elasin ise kaasa rahvusvahelistele võistlustele. Minu poja spordikirg on ka mind nakatanud. Tänane tekst kirjeldab kahe jüngri teekonda Emmausse ja kohtumist Jeesusega, mis muudab nende elu alatiseks. Jeesusega veedetud aeg pani nende südamed põlema ja andis uue innukuse ja motivatsiooni. Nad jagasid seda head sõnumit teistega ja pöördusid otsekohe Jeruusalemma tagasi. Just selline on Jeesuse mõju inimestele. Kui oleme lootusetud ja hirmunud, võime otsida temalt selgust. Jeesuse ligiolu muudab olukordi ja süütab meie südame taas põlema. Kui oleme kohtunud Jeesusega, siis võime kerge südame ja uue innuga edasi minna.

Fiona Massie (Oxfordshire, Inglismaa)

PALVE:
Armas Issand, kui asjad ei lähe meie plaanide kohaselt, siis aita meid näha Sinu suurt plaani. Aita meid jagada ligimestega seda, mida oleme Sinult saanud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jagan täna head sõnumit Kristusest.

PALVE TULIPUNKT:
SPORTLASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.