Jõulurõõm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 1:1-14

Ja Sõna sai lihaks ja elas meie keskel, ja me nägime tema kirkust nagu Isast Ainusündinu kirkust, täis armu ja tõde. (Johannese 1:14)

Iga aasta detsembris olen osalenud meie kiriku jõulumuusika programmis. Jõululaulud ja meloodiad toovad kogudusele palju rõõmu. Kirikusaal on siis kaunilt dekoreeritud, kuid tõelise jõulutunde loob muusika. Ühel aastal jäin haigeks ja olin sunnitud kontsertidelt puuduma. Mul oli väga kahju, et jäin ilma kaunist elamusest ja kuulajate tänusõnadest. Haletsesin iseennast, kuid jõudsin peagi järeldusele, et kõik see väline ilu ei kaalu üles jõulude tõelist pühadust. Jõulude vägi on Jumala otsuses saata Lunastaja, kes elas, suri ja tõusis surnuist üles. Suurim kingitus meile on tõotus, et Jeesus tuleb tagasi! Isegi kui jääme tavapärasest pühaderõõmust ilma, vajame tõeliselt vaid Kristust. Ta elab alati meie südames usu läbi.

Anne L. Kole (New Mexico, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid jõuluajast rõõmu tunda ja pühitseda Lunastaja tulekut. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesuse ligiolust piisab mulle alati.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON JÕULUAJAL HAIGED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.