Jumala heldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Ilmutusraamat 21:1-5

See on Issanda suur heldus, et me pole otsa saanud, sest tema halastused pole lõppenud: need on igal hommikul uued - sinu ustavus on suur! (Nutulaulud 3:22-23)

Vahel küsivad sõbrad, mida on mu elus uut? Sellele on alati raske vastata. Mida võiks elus sellist juhtuda, mis oleks midagi täiesti uut? Ühel päeval andis Jumal mulle selles asjas selguse. Kui nüüd keegi mulle sellise küsimuse esitab, annan talle vastuseks: “Absoluutselt kõik on uus!” Täna on uus päev ja selles on kõik uus – uus osadus Jumalaga, uued kohtumised, uued õnnistused ja võimalused ligimesi teenida Kristuse armastusega. Jumal pakub meile iga päev võimalusi uuendada oma suhteid ligimestega ja kogeda ning jagada Jumala armastust uuel viisil.

Stanislav Ossipov (Tallinn, Eesti)

PALVE:
Armas Issand, tänu Sulle uue päeva eest, mil võime kogeda midagi uut. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]”

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mida uut saan täna teha Jumala ja ligimeste heaks?

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES OTSIVAD JUMALAT

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.