Tõeline vara

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 16:1-13

Ükski sulane ei või teenida kahte isandat, ikka on nii, et ta vihkab üht ja armastab teist või et ta pooldab üht ja põlgab teist. Te ei saa orjata Jumalat ja mammonat! (Luuka 16:13)

Noorena hindasin kuulsust ja vara ning tahtsin saada popstaariks. Elasime emaga peamiselt humanitaarabist ja sellist elu ei soovinud ma ise tulevikus elada. Häbi vaesuse pärast lasus me kohal nagu tume pilv. Igatsus kiiresti rikkaks saada viis selleni, et 34-aastaselt olin puruvaene alkohoolik. Jõudnud hukkumise äärele hakkasin palvetama, et Jumal mind sellest olukorrast päästaks. Olin tuttav Piibli tõotustega ja Jumal kuulis tõepoolest mu appikarjet. Tänu Jumalale olen elanud kainet elu juba neli aastat. Pöörasin selja rahaahnusele ja otsustasin teenida Issandat, mis oli minu puhul varem täiesti mõeldamatu. Mu teekond pole olnud kerge, kuid see otsus on toonud mu ellu armastust ja rahu. See on tõeline rikkus, millest ma varem ei osanud isegi unistada.

Sabrina Nicodemus (Ohio, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid mõista, et ei raha ega mingi muu maine väärtus suuda kosutada meie hinge. Seda suudad vaid Sina. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal käib alati koos minuga.

PALVE TULIPUNKT:
VÕLGADES INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.