Palve

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 4:1-9

Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises. Ja Jumala rahu, mis on ülem kui kogu mõistmine, hoiab teie südamed ja mõtted Kristuses Jeesuses. (Filiplastele 4:6-7)

Ma tegin 55. eluaastal algust tervisejooksuga. Kuna elan maal, kulgevad mu jooksurajad tavaliselt piki külateid. Seal liigub väga vähe autosid ja ma olen neile üksikutele harjunud lehvitama. Puhkuse veedame tavaliselt turiste tulvil Chincoteague kuurortis, kuid seal käituvad autojuhid teisiti. Suurem osa neist ei vähenda kiirust ega anna mulle teed, et võiksin end turvaliselt tunda. See hakkas mind tervisejooksude ajal ärritama ja ma vihastasin kõigi sealsete autojuhtide peale. Siis tuli mulle hea mõte. Ma lõpetasin lehvitamise ja hakkasin palvetama nii autojuhtide kui kaasreisijate pärast, kellega tänaval kokku puutusin. Isegi kui see ei pane juhte paremini liiklema, toob palvetamine mulle enesele hingerahu. Alati, kui tekib tahtmine vihaselt reageerida, tasub meenutada rahu, mille on meile lubanud anda Kristus. Seda rahu saame kõigiga jagada.

Lynwood Broaddus (Virginia, USA)

PALVE:
Rahu Jumal, tänu Sulle, et oled meile andnud imelise maailma elamiseks. Aita meid armastada kõiki inimesi ja pakkuda neile sinu rahu. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Palvetan vihastamise asemel.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES MEID VIHASTAVAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.