Andestus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 18:23-33

Siis ütles Peetrus tema juurde astudes: „Issand, kui mitu korda minu vend võib minu vastu patustada ja mul tuleb talle andeks anda? Kas aitab seitsmest korrast?” Jeesus ütles talle: „Ma ei ütle sulle seitse korda, vaid kas või seitsekümmend seitse korda. (Matteuse 18:21-22)

Olin käinud kirikus umbes kuu aega, kui mind kutsuti ühele üritusele, mille nimetuseks oli “Kohtumine Kristusega”. Seal kuuldu ja tänane kirjakoht avaldasid mulle suurt mõju. Pärast seda otsustasin helistada oma eraldi elavale abikaasale. Tavaliselt ei suutnud me üle viie minuti rahulikult rääkida, kuid tänu minu uuele kogemusele hakkasid asjad muutuma. Ma palusin andeks oma inetu käitumise pärast ja meie vestlus kujunes pikaks. Sel päeval vabanesin ma andestamatuse koormast, mis oli mind raskelt rõhunud. Tänaseks on meie hea suhe taastunud ja see on olnud võimalik üksnes läbi Kristuse, kes on nüüd meie jaoks esikohal.

John W. Garcia M. (Cali, Colombia)

PALVE:
Looja Jumal, toome Sulle tänu andestuse, armastuse, halastuse ja suuremeelsuse eest, mille oleme Sinult saanud. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Andestus muudab inimsuhteid.

PALVE TULIPUNKT:
LOODUSKAITSJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.