Jumala au

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Kuningate raamat 17:1-9

Aga mõne aja pärast juhtus, et jõgi kuivas, sest maal ei olnud vihma. Ja temale tuli Issanda sõna... (1. Kuningate raamat 17:7-8)

Ühel hommikul kutsuti mind ülemuse kabinetti ja anti üle koondamistoetus. Sõitsin murega südames kodu poole ja mõtlesin meie neljakuusele pojale, kes vajas südameoperatsiooni. Kuidas maksta ravikulude eest? Kuidas suudan lapse eest hoolt kanda omamata sissetulekut? Vahel tabavad meid arusaamatud katsumused. Seda koges ka prohvet Eelija, kes elas kolm aastat tänu kaarnate toodud toidule ja jõeveele. Viimaks kuivas ka jõgi, kuid Jumal polnud teda unustanud ja saatis imelise abi. Jumal tunneb meie olukorda ja aitab meid parimal viisil, mida me ei pruugi kohe mõista. Pauluse kombel võime õppida nägema Jumala au ka keset kannatusi. (2Kr 12:9) Nädal pärast koondamisteadet leidsin uue ja koguni parema töökoha. Meie poja tervis on taastunud ja meie usk on selle läbi kasvanud.

Daniel Mynyk (Colorado, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid usaldada Sinu tarkust ka siis, kui meie elus valitseb ikaldus. Aita meid rajada oma usk Sinu tõotustele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei jäta meid kunagi hätta.

PALVE TULIPUNKT:
SÜDAMEOPERATSIOONI VAJAVAD LAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.