Jumala rahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. tessalooniklastele 5:16-18

Sest mina tunnen mõtteid, mis ma teie pärast mõlgutan, ütleb Issand: need on rahu, aga mitte õnnetuse mõtted, et anda teile tulevikku ja lootust. (Jeremija 29:11)

Jõudsin koju ja viskasin mapi masendunult diivanile. Olin saanud just teada, et tõenäoliselt ootab mind ees koondamine. Olin näinud õpetajana aastaid vaeva, et ehitada meie koolis üles programmi erivajadustega lastele. Kahjuks oli eelarve nüüd sedavõrd piiratud, et minu jätkamine oli küsimärgi all. Raha oli vaja kusagil mujal. Ma ei suutnud õhtul uinuda, kuni mulle meenus üks kunagi loetud mõtisklus, mis julgustas kõiges Jumala tahet usaldama. Kas söandaksin jätta sellise olukorra palves Jumala hoolde? Nädala lõpuks olin valmis leppima mistahes tulemusega ning mind valdas hingerahu. Esmaspäeva hommikul kogunes kooli hoolekogu ning minu rõõmuks otsustati programmi toetada. Sain olulise õppetunni: igas olukorras võin loota Jumalale ja leida rahu.

Ginny Neil (Virginia, USA)

PALVE:
Taevane Isa, kui meie tulevik on ebakindel, siis aita meid järgida Jeesuse eeskuju, kes palvetas: „Ärgu sündigu minu tahtmine, vaid sinu oma!” Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kui usaldan Jumalat, kogen hingerahu.

PALVE TULIPUNKT:
ÕPETAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.