Altarikate

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 5:33-38

Keegi ei rebi paika uue kuue küljest, et parandada vana kuube, muidu ta ju rebib uue katki ning paik uue küljest ei sobi vana peale. (Luuka 5:36)

Koguduse juhtkond otsustas, et vana kulunud altarikate vajab uuendamist, sest selle tikandi värvid olid luitunud. Võtsin selle ülesande enda peale, kuna olin tikkimisega tegelenud. Tööle asudes meenusid mulle ülaltoodud Jeesuse sõnad, kuna oli selge, et vana katet enam kasutada ei saanud, vaid tuli täiesti uus teha. Ometi sai uuel materjalil kasutada esialgset kavandit. Kristlastena kasutame ligi 2000 aasta vanust evangeeliumi kavandit ja kujundame selle järgi oma elu. Materjal on tänapäevane, kuid Jumala poolt antud juhendid on endiselt päevakohased.

Oystein Brinch (Norra)

PALVE:
Armas Issand, täname Sind armu eest, mis teeb kõik uueks. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast!” (Mt 6:9-13). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kavandan oma elu Jumala sõna järgi.

PALVE TULIPUNKT:
VÄIKESED KOGUDUSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.