Tee seda!

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Ajaraamat 28:1-10

Ja sina, mu poeg Saalomon, õpi tundma oma isa Jumalat ja teeni teda siira südamega ja sõnakuuleliku hingega. (1. Ajaraamat 28:9)

Iganädalase palveteenistuse lõpetab tavaliselt üks meie koguduse meestest sõnadega: “Issand, ütle meile mida teha ja me teeme!” Need sõnad meenutavad mulle Taaveti pöördumist poja Saalomoni poole, kellele Jumal tegi ülesandeks ehitada tempel. Saalomon peab tundma õppima oma isa Jumalat ja selgusele jõudma, miks just temale valik langes. Vastutuse üleandmisega kaasneb Taaveti manitsus: “Ole vahva ja tee seda!” Kuna Issand tunneb inimsüdameid, siis mõistis ta, et Saalomon saab aru talle langenud vastutuse tõsidusest. Jumal on andnud meile kõigile teatud vastutuse. Kui palume temal meie elu juhtida, siis peame olema valmis teenima „siira südamega ja sõnakuuleliku hingega“. Kõigepealt peaksime selgusele jõudma Jumala tahtes ja siis sellele vastavalt tegutsema.

Roger Palms (Florida, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid pühenduda täielikult Sinu teenimisele – sellisel viisil ja paigas, kuhu Sina oled meid kutsunud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen valmis vastama Jumala kutsele.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES KUULEVAD JUMALA KUTSET

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.