Eestpalved

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 5:13-16

Ma tänan oma Jumalat iga kord, kui ma teid meenutan, alati igas oma palves teie kõigi eest rõõmuga tehes eestpalvet. (Filiplastele 1:3-4)

Lamasin ooteruumis, et minna operatsioonile. Minu juures peatus korraga kirurg ja küsis: “Kas soovite, et palvetaksin nii Teie kui iseenda eest?” Muidugi olin nõus ja peagi olin teel operatsioonisaali, südames kindlus ja rahu. Mõtlen sageli sellele, kuidas minu elu on õnnistanud eestpalved. Palvetanud on mu vanemad, õpetajad, kaaskristlased New Jerseyst kuni Floridani ja kõikjal maailmas, kaastöölised vaimulikus teenistuses jne. Need palved on mu elu kujundanud ja aidanud mõista, kui oluline on üksteise eest palvetamine. Inimesed meie ümber vajavad Jumala puudutust ja teadmist, et kaasinimesed neist hoolivad. Kui avame oma silmad ja kõrvad, siis märkame nii vajadusi kui võimalusi aitamiseks. Palved annavad lootust, et me ei pea seisma üksi silmitsi katsumustega. Meie käed võivad jääda vahel aitamisel lühikeseks, kuid Jumal kuuleb iga palvet ja vastab omal ajal.

Robert J. Beyer (Florida, USA)

PALVE:
Armas Issand, näita meile kaasinimeste vajadusi, et saaksime jagada rahu ja lootust nende eest palvetades. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Eestpalved kannavad läbi raskuste.

PALVE TULIPUNKT:
KIRURGID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.