Taevariik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Ilmutusraamat 22:1-5

Ja kui ma olen läinud ja teile aseme valmistanud, tulen ma jälle tagasi ja võtan teid kaasa enese juurde, et teiegi oleksite seal, kus olen mina. (Johannese 14:3)

1980. aastatel külastasin sageli Filipiine. Mulle sai harjumuseks ühel džunglirajal iga päev tervisejooksu teha. See sai alguse linnaservalt ja tõusis mäetippu, kust avanes imeline vaade kaunile loodusele. Hiiglasuured troopilised puud sirutusid taeva poole ja metsa täitis joovastav lillelõhn. Kaugusest paistis kätte päikeses sillerdav meri. Olin siis veel noor kristlane ja kujutasin ette, et taevariik peab olema just selline. Ilmutusraamatu kirjeldused pärliväravatest ja kuldsetest tänavatest toidavad meie kujutlusvõimet. Muidugi on taevas imeline, kuid Pühakirja lugedes olen mõistnud, et selle teeb eriliseks Kristuse isik. Ilma temata poleks see igatsetud paik. Seal saame vaadata silmast silma Temale, kes on meid armastanud igavese armastusega.

Dave Caswell (Arkansas, USA)

PALVE:
Issand Jeesus, aita keskenduda igavikule ka keset argipäeva muresid. Aita peegeldada maailmale rõõmu, mille annab Sinu ligiolu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Igavik algab juba täna.

PALVE TULIPUNKT:
FILIPIINI KRISTLASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.