Heldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Markuse 12:41-44

Igaüks andku nii, nagu ta süda on lubanud, mitte nördinult või sunnitult, sest Jumal armastab rõõmsat andjat. (2. korintlastele 9:7)

Meie pastor tegi kogudusele üleskutse uurida järgmise 15 päeva jooksul helduse ja suuremeelsuse olemust. Saime igaks päevaks kindla ülesande. Seoses heldusega mõtlesin oma vanematele, kelle abielu esimesed aastad polnud kerged. Nende sissetulek oli väike, õppemaksud tuli tasuda, sugulased vajasid abi ja auto oli lagunemas. Ometi võttis meie palvekoosolekul keegi sõna ja tuletas meelde minu isa suuremeelsust ja head südant. Isa oli suutnud säästa vaid kaks dollarit, kuid nähes ühe perekonna rasket olukorda, oli ta valmis need ära annetama. Vanemate üllatuseks selgus järgmisel päeval, et vahepeal olid sõbrad teinud just nende pere toetuseks korjanduse. Mu isa oli paljudele ohvrimeelsuse eeskujuks, kuid keegi pole toonud suuremat ohvrit kui Jeesus Kristus. Kui näen võimalust oma aja ja vahendite annetamiseks, siis mõtlen alati neile suurtele eeskujudele.

Joy Freeman Buff (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Helde Jumal, aita meid hinnata seda head, mis tuleb Sinult. Anna meile helde süda ligimeste teenimiseks Sinu nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala õnnistuste kogemine julgustab olema heldem.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME RÕÕMSAD ANDJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.