Kunstiteos

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:8-10

Sest meie oleme tema teos, Kristuses Jeesuses loodud heade tegude tegemiseks, nii nagu Jumal on juba enne meile seadnud, et me teeksime seda. (Efeslastele 2:10)

Meie noorem tütar on andekas lapitekkide õmbleja. Teda iseloomustab tänane kirjakoht, mis tegelikult julgustab kõiki, kes loovad head kunsti või teevad käsitööd. Mõtlesin sellele, kuidas valmib lapitekk. Enne tööle asumist tuleb teha kavand, leida materjal ja sobiv suurus, mis sõltub teki kasutusest. Sellisel käsitööl on sageli vaid dekoratiivne otstarve, kuid meie kodus on tekkidel kõigil praktiline kasutus. Üks on voodikatteks ja teised võtame vahel ümber, kui talveõhtutel elutoas jahe hakkab. Looja sarnaneb hoolikale käsitöömeistrile. Ta on loonud meid kindlal otstarbel, et meie oskused ja anded leiaksid parima rakenduse. Meid on loodud armastusega ja õnnistatud usuga. Meie ülesandeks on järgida Jumala juhtimist ja jõuda inimesteni, kellega meie tee ristub. Me oleme kunstiteosed, loodud heade tegude tegemiseks.

Sara Powell (Georgia, USA)

PALVE:
Hea Jumal, oleme tänulikud, et oled meid imeliselt loonud. Aita meid kasutada oma andeid ja oskusi, et jagada Sinu armastust ligimestele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesuse kutse kehtib kõikidele inimestele.

PALVE TULIPUNKT:
KÄSITÖÖMEISTRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.