Uus algus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese raamat 3:7-15

Kuid Mooses ütles Jumalale: „Kes olen mina, et võiksin minna vaarao juurde ja viia Iisraeli lapsed Egiptusest välja?” (2. Moosese raamat 3:11)

Mu sõber ostis vana maja ja asus seda renoveerima. Pärast seinte uuendamist kutsus ta mind appi viimistlema. Enne värvimist vajasid seinad pahteldamist, mille abil saime lahti paljudest pragudest. Siledaks lihvitud seintele kantud värv andis ruumidele uue kauni välimuse. Puhkepausi ajal vaatasin oma tööd ja lootsin endamisi, et sõber jääb tulemusega rahule. Mul on olnud mitmeid ebaõnnestumisi: sattusin võlgadesse, tegin läbi pankroti ja abielulahutuse. Jumal pidanuks mind kõrvale heitma. Ometi ei teinud ta seda Moosese puhul, kes pani toime kuritöö. Veelgi enam, Jumal valis ta juhiks, kes pidi viima rahva tõotatud maale. Kui Jumal sai kasutada oma jumaliku plaani teostamiseks Moosest, siis saab ta kasutada ka meid. Minevikus tehtud vead ei pea olema takistuseks Jumala teenimisel. Me oleme kutsutud kujundama Jumala abiga tulevikku.

Wade Webster (Texas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname kutse eest teenimistööle vaatamata minevikus tehtud vigadele. Kasuta meid oma kuningriigi ehitamisel. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal annab uue võimaluse.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES OTSIVAD JUMALA JUHTIMIST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.