Jumala hääl

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 10:1-6

Tema on andnud sulle teada, inimene, mis on hea. Ja mida nõuab Issand sinult muud, kui et sa teeksid, mis on õige, armastaksid headust ja käiksid alandlikult koos oma Jumalaga? (Miika 6:8)

Olen ujumistreener ja minu hoole all on igas vanuses invasportlased. Olen seda tööd teinud juba üle kümne aasta ja kogenud erilisi õnnistusi. Meie ujujad on võistelnud ja olnud edukad osariigi, üleriigilistel ja rahvusvahelistel võistlustel. Hiljuti valmistasin võistlusteks ette pimedat tütarlast, kes oli võimeline basseinis orienteeruma üksnes helide järgi. Ma ujusin tema ees ja andsin juhised. Tütarlaps ujus hääle suunas ja õppis nii rajal püsima. Et ta oma pead vastu basseini seina ära ei lööks, andsime talle ridva otsa kinnitatud tennisepalliga varakult märku. Minu õpilane oli võistlustel edukas. Jumal käib minu ees ja näitab õiget teed. Ta on kohal ka siis, kui ma seda ei taju. Seevastu Jumala hääle kuulmine paneb mind kiiremini liikuma ja aitab enamat saavutada. Vahel ei pane ma “tennisepalli” tähele ja jooksen peaga vastu seina, kuid Jumal on alati minuga ja valmis mind edasi juhtima.

John Cruden (Virginia, USA)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud Sinu juhatuse eest meie eluteel. Täname, et jääd meie juurde ka siis, kui me milleski ebaõnnestume. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Järgin täna kõiges Jumala juhtimist.

PALVE TULIPUNKT:
INVASPORTLASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.