Eluvärvid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese raamat 6:1-7

Vabaduseks on Kristus meid vabastanud. Püsige siis selles ja ärge laske endid jälle panna orjaikkesse! (Galaatlastele 5:1)

Olen mustanahaline ameeriklane ja pean isikuvabadusi suurimaks õnnistuseks, mis inimesele võib osaks saada. Minu esivanemad olid orjad, keda koheldi nagu loomi. Nad võisid vaid unistada vabadusest, mille mina olen sünniga kaasa saanud. Kui oleksin elanud 200 aastat tagasi, oleks mu elu olnud hoopis teistsugune. Olgu mu elu kuitahes pingeline, mõtlen ikka tänulikult mulle osaks saanud õnnistustele. Vabadus on imeline nähtus. Inglise keeles seondub selle sõnaga ka tasuta saamine. Nii saame vahel ostukeskuses ühe toote eest teise tasuta kaasa. Sünniga sain mina lisaks elule kaasa ka vabaduse ja selle tähtsust ei saa alahinnata. Jumala sõna räägib, et inimesed on sündinud patu ja isekuse vangistusse ning üksnes Jeesuse lunastusohver teeb nad vabaks. Me oleme kõik kõndinud ahelates, kaitsetuna patu ja surma ees. Jeesus on need ahelad purustanud, et võiksime teda vabalt ja usaldades järgida.

Gary Mitchell (Põhja-Carolina), USA)

PALVE:
Armas Jeesus, täname Sinu ohvri eest, mis on meid vabastanud. Aita meid jagada seda tõde kõigiga, kes on veel ahelates. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal vabastab patust ja surmast.

PALVE TULIPUNKT:
ORJASTATUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.