Jumala tee

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Saamueli 22:29-31

Jumala tee on laitmatu, Issanda kõne on sulatatud puhtaks; tema on kilbiks kõigile, kes tema juures pelgupaika otsivad. (2. Saamueli 22:31)

Olin noorena väga enesekindel. Pärast keskkooli lõpetamist valisin välja kolledži õpingute jätkamiseks, kuid jäin konkursiga ukse taha. Vajasin nüüd uut plaani ja ootasin Jumala juhtimist. Siis avanes mulle võimalus õppida teises koolis, mis oli kodule palju lähemal. See võimaldas pereliikmetega enam ühenduses olla ja neid Jumala sõna juurde juhtida. Olin edukas üliõpilane ja lõputunnistust vastu võttes mõistsin, et ilma lähedaste toetuseta poleks ma suutnud kooli lõpetada. Need aastad andsid mulle võimaluse süvendada suhteid perekonnaga ja sõpradega ja kogeda nende kaudu õnnistusi. Nii on mul põhjust Jumalat tänada, et ta ei vastanud minu palvetele selliselt, nagu mina ootasin. Ta andis mulle võimaluse õppida hoopis paremas keskkonnas. Jumala antud andide kasutamine annab meile väe aidata ligimesi parimal viisil.

Bruna Messias Rodrigues de Souza (Minas Gerais, Brasiilia)

PALVE:
Tark ja armastav Jumal, täname Sind, et pakud meile alati parimat lahendust. Anna meile avatud südamed kuulamiseks ja järgimiseks. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Otsustamisel kuulan Jumala häält.

PALVE TULIPUNKT:
KESKKOOLI LÕPETAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.