Uus on sündinud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 43:18-21

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. korintlastele 5:17)

Uus aasta pakub meile uusi võimalusi eesmärkide saavutamiseks. Olen otsustanud tõsiselt käsile võtta õppimise ja sportimise, kuid minevikus antud tühjad lubadused panevad mind muretsema. Kas suudan oma eesmärke seekord saavutada? Pühakiri kinnitab, et Jumal ei pea arvet meie vigade üle, kui me püsime Kristuses (2Kr 5:17). Kui mõtleme liialt läbikukkumistele minevikus, siis võib see takistada meie edu tulevikus. Piibel julgustab meid mitte muretsema, sest me oleme uus loodu. Püüan seda meeles pidada nii õppetöös õpetajat kuulates kui jooksurajal sporti tehes, mis nõuab füüsilist ja vaimset pingutust. Ma tean, et suudan neid eesmärke saavutada üksnes Jumalale keskendudes. Tema armastus motiveerib meid pingutama, et võiksime kogu oma eluga Jumalat austada. Uude aastasse astudes võime kõiges oma Loojale toetuda.

Robert Ganzert (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Uue alguse Jumal, ole meiega ka uuel aastal. Aita meid jätta selja taha minevikus tehtud vead ja rõõmustada Sinu ligiolu üle tulevastel päevadel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minevik ei tohi segada Jumala tahte täitmist.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES KARDAVAD LÄBI KUKKUDA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.