Väärtuslik aeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 2:6-10

Nii nagu te nüüd olete Kristuse Jeesuse võtnud vastu Issandaks, nõnda käige temas, olles juurdunud ja ülesehitatud temas ning kinnitatud usus, nõnda nagu teid on õpetatud, ja olge ülevoolavad tänus. (Koloslastele 2:6-7)

Ühel koolipäeval ootas mind ees kaks kontrolltööd, mis eeldasid tõsist õppimist. Ka minu sõbrannal oli tulemas oluline test ja ta palus selleks valmistumisel minu abi. Kuna ma vajasin seekord kindlasti häid hinded, ei saanud ma kulutada aega tema aitamisele. Hiljem hakkas mind südametunnistus vaevama. Mis on olulisem, kas head hinded või hädasoleva ligimese aitamine? Olin ilmselt teinud vea. Igapäevased mured teevad vahel raskeks Jeesuse jälgedes käimise. Elu ei koosne üksnes tööst, materiaalsest tulust ja meelelahutusest. Selle eesmärgiks on ka ligimeste teenimine ja Kristuse valguse näitamine meie ühiskonnas. Jeesuse jälgedes käies saame lisada maailma headust ja kaastunnet. Ka keset kiiret elutempot oleme kristlastena kutsutud märkama abivajajaid ja näitama neile Jumala armastuse valgust.

Jenny Iruela (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid leida ka keset igapäevast kiirustamist aega Sinu armastuse jagamiseks kaasinimestega. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Käin Jeesuse jälgedes ka kiirel ajal.

PALVE TULIPUNKT:
EKSAMIKS VALMISTUVAD ÕPILASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.