Lapsendatud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:12-17

Aga kõigile, kes tema vastu võtsid, andis ta meelevalla saada Jumala lasteks, neile, kes usuvad tema nimesse. (Johannese 1:12)

Minu vanemad alustasid minu adopteerimist siis, kui olin saanud kolmekuuseks. See protsess oli väga keeruline ja mõjutas nende elu oluliselt. Nende sõbrad pidid kohtus soovitusi ja tunnistusi andma, sotsiaaltöötajad tegid ootamatuid külastusi, et vanemate eluviisi kontrollida. Kui adopteerimine viimaks teoks sai, olin juba üksteist kuud vana. Seda kõike teades olen mõistnud, kuivõrd oluline olen olnud oma vanematele. Mind narriti vahel koolis päritolu pärast, kuid ma pole iialgi kahelnud oma vanemate motiivides. Olen nende jaoks eriline, sest nad soovisid mind oma perekonda ja pidid tõestama oma oskusi ja tahet minu eest hoolt kanda. Jumal sai ise inimeseks Jeesuse läbi, kes meie eest suri. Iga inimene on tema jaoks eriline. Usu läbi Jeesusesse oleme kutsutud Jumala perekonda – Jumal on meid adopteerinud oma lasteks.

Mary Ann Baker (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind Poja eest, kelle läbi oleme adopteeritud Sinu perekonda. Aita meid armastada Sind usu, sõna ja teoga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal hoolib igast inimesest.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON KAOTANUD JULGUSE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.