Pääsemine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Õpetussõnad 3:5-6

Ma teen su targaks ja õpetan sulle teed, mida sul tuleb käia, ma annan sulle nõu oma silmaga sind juhtides. (Psalm 32:8)

Olin parasjagu sõbra Johniga tennist mängimas, kui mind tabas südameseiskumine. John jooksis otsekohe abi järele ja mind hakati elustama, peagi saabus ka kiirabi. Teel haiglasse peatus mu süda teist korda, kuid brigaadil õnnestus mind päästa. Mõne tunni pärast tehti mulle operatsioon ning paigaldati südamestimulaator. Paari päeva pärast olin juba kodus ja tänaseks on mu tervis taastunud. Pärast seda surmalähedast kogemust olen püüdnud mõista, miks Jumal minu elu pikendas. Ma ei tea vastust, kuid tema otsused on täiesti erinevad minu omadest. Kui meid tabavad ootamatused ja õnnetused, mille üle meil puudub kontroll, võime toetuda usule ja teadmisele, et Jumal ei jäta meid kunagi maha. Sellised katsumused aitavad meid usus kasvada ja Jumalale lähemale saada.

Joseph Carpenter (Tennessee, USA)

PALVE:
Hea Jumal, täname Sind armastuse eest meie vastu. Aita, et me ei toetuks oma tarkusele, vaid usaldaksime alati Sinu juhtimist. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Otsin palves Jumala tahet oma elus.

PALVE TULIPUNKT:
PÄÄSTETEENISTUSE TÖÖTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.