Jumala armastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 4:7-12

Sest ma olen veendunud, et ei surm ega elu, ei inglid ega peainglid, ei praegused ega tulevased, ei väed, ei kõrgus, ei sügavus ega mis tahes muu loodu suuda meid lahutada Jumala armastusest, mis on Kristuses Jeesuses, meie Issandas. (Roomlastele 8:38-39)

Osalesin hüvastijätu lõunasöögil ühe kolleegi auks, kes oli otsustanud töökohta vahetada. Minu kõrval istuv arst sõnas sarkastiliselt: “Tööle võtmisel pakutakse siin praadi, kuid lahkumisel peame leppima võileivaga.” See lause kirjeldas suhtumise erinevust vastavalt sellele, kas inimene on hetkel asutusele vajalik või mitte. Õnneks ei mõtle Jumal meist sellisel viisil. Ta armastab ja kinnitab meid mistahes raskustes ja väljakutsetes. Tema armastus pole suurem siis, kui meie elu on korras, ja väiksem siis, kui me oleme õigelt teelt hälbinud. Tänasest tekstist loeme: “Jumala armastus meie vastu on saanud avalikuks selles, et Jumal oma ainusündinud Poja on läkitanud maailma, et me tema läbi elaksime.“ (1Jh 4:9) Jumal armastab inimkonda. Välised olukorrad ei suuda meid lahutada Jumala armastusest, mis on Kristuses Jeesuses, meie Issandas.

Mark Karpinski (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sinu tingimusteta armastuse eest. Aita meid armastada oma ligimesi samal viisil. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Miski ei lahuta mind Jumala armastusest.

PALVE TULIPUNKT:
TÖÖKOHA VAHETAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.